A MI HETILAPUNK
A MI HETILAPUNK
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2011-07-21
 
Menü
 
Külföld
 
Divatmagazin
 
Ercsi virágai
 
Tudomány
 
Irodalom
 
Ezoteria
 
nyitózene
 
Ajánlott Weboldalak
 
Egyházak Honlapjai
 
Ercsi üzletek Weboldalai
 
Sztár hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Mit nem tudtunk még eddig Arnold Schwarzeneggerről?

Forrás: hirado.hu/mti  2012.08.09. 18:33

Mit nem tudtunk még eddig Arnold Schwarzeneggerről?

Forrás: hirado.hu/mti 

Ausztriába érkezett kedden Arnold Schwarzenegger, hogy részt vegyen a róla szóló amerikai dokumentumfilm forgatásán.
 

A CBS tévécsatorna stábja Grazban és "Arnie" Grazhoz közeli szülőfalujában, Thalban forgat majd. Készülnek felvételek a testépítőként és színészként híressé vált, majd politikai pályára tért Schwarzenegger szülőházában és a Thali-tónál is, ahová tizenévesen edzeni járt.

A szülői házban Schwarzenegger életét bemutató múzeumot rendeztek be tavaly, helyreállítva eredeti állapotában és sok bútort bemutatva az eredeti berendezésből. Grazban felkeresik azt a mozit, ahol a Conan- és Terminátor-filmek későbbi sztárja először látott amerikai filmeket a mozivásznon.

Richard Bonin producer az APA osztrák hírügynökségnek elmondta, az egyórás filmet szeptember 30-án sugározza a CBS, két nappal Schwarzenegger Total recall című önéletrajzi könyvének egyesült államokbeli megjelenése előtt. Már vettek fel jeleneteket a dokumentumfilmhez az Expendables 2. című új film forgatásán is, amelyben mások mellett Silvester Stallonéval közösen szerepel Schwarzenegger. Forgattak az egykori kaliforniai kormányzói irodájában és a Dél-kaliforniai Egyetemen is.

Svájc - Genfi autószalon

 (Fotó:MTI/EPA/Martial Trezzini)

Schwarzenegger a kedd estét korábbi sajtóhírek szerint ausztriai barátaival tölti, hogy - utólag - velük is megünnepelje a születésnapját. A "Stájer Tölgy", Kalifornia volt kormányzója július 30-án töltötte be a 65. évét.

A "guvernátor" 2009-ben hosszú idő, tizenöt év után látogatott újra Ausztriába, az elmúlt években azonban többször is felkereste a szülőhazáját, többször járt a múzeumban is.

Legutóbb júliusban fordult meg Ausztriában. Akkor a Thalba tett kiruccanás mellett a fővárosban, Bécsben a fiával, Patrickkal együtt fogadta őket az osztrák kancellár és rövid kerékpártúrát tettek Graz környékén.

Grazban felköszöntötte fiatalkori mentorát, Alfred Gerstlt 89. születésnapja alkalmából. A szintén testépítő Gerstl az 1960-as években támogatta az akkor még ismeretlen osztrák fiatalember bodybuilderi karrierjét.

Magányosan a negyedik X-ben

Forrás: hirado.hu/showbizspy.com   2012.08.09. 18:29

Magányosan a negyedik X-ben

Forrás: hirado.hu/showbizspy.com 

 

Ismét szabad Gillian Anderson, miután a színésznő és párja, Mark Griffiths hosszú éveken át tartó kapcsolata véget ért a napokban.

 

"Gillian Anderson és partnere, Mark Griffiths hat éves együttlét után békességben váltak el" - tájékoztatta a színésznő képviselője az US Weekly magazint.

A pár soha nem esküdött meg, ennek ellenére két gyönyörű gyermeket neveltek, az ötéves Oscart és a három esztendős Felixet.

Gillian Anderson/ 2012. Fotó: Getty Images

(Fotó: Getty Images)

 

Az amerikai színésznő korábban kétszer volt már férjnél. Clyde Kotz rendezővel 1997-ig volt együtt, tőle született 17 éves lánya, Piper. Julian Ozanne dokumentaristával 2006-ban váltak el egymástól, két évig voltak házasok.

Vilmos és Katalin: házasságuk első közös éve képekben - Forrás: hirado.hu

  2012.03.18. 09:03

Vilmos és Katalin: házasságuk első közös éve képekben

Forrás: hirado.hu/EPA | 2012. március 18. vasárnap 05:12 |
| A+ A- | Megosztás:

Megmutatjuk a brit hercegi pár legjobb pillanatait első házaspárként töltött évükből.

 

Talán ők a világ legnépszerűbb házaspárja, bármit tesznek, a figyelem középpontjában vannak.

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjét emberek milliói követték figyelemmel, a lakodalom után pedig azonnal megindult a találgatás, vajon mikor bővül a hercegi család egy gyermekkel.

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/03/14/13/Vilmos_es_Katalin_hazassaguk_elso_kozos_eve_kepekben.aspx

(Fotó: EPA)

Lohan ballonkabáttal takargatta szűk ruháját a bírónő elől - Forrás: hirado.hu

  2012.02.24. 08:25

Lohan ballonkabáttal takargatta szűk ruháját a bírónő elől

Forrás: hirado.hu/EPA 

 

Újra meg kellett jelennie a bíróságon a botrányairól elhíresült színésznőnek.

 

Szerdán ismét a bíróságon járt Lindsay Lohan. Az amerikai színésznő meghallgatáson vett részt ügyvédje, Shawn Holley társaságában egy Los Angeles-i bíróságon azt követően, hogy 2011-ben nyaklánclopás ügyében közmunkára ítélték.

A 26 éves színésznőre több eljárásban kiszabott 270 napos börtönbüntetést próbaidőre felfüggesztették, és a meghallgatáson a bíró azt vizsgálta, hogy Lohan teljesíti-e a próbára bocsátás feltételeit.

Lindsay-t, aki almazöld szűk ruhában, magassarkúban és napszemüvegben érkezett a bíróságra, ezúttal édesanyja is elkísérte a meghallgatásra. A színésznő a bíró előtt már igyekezett visszafogottnak és ártatlanul bájosnak mutatkozni, szexi ruháját bő ballonkabáttal takargatta.

Tűzpiros tűsarkúban karneválozott a latin díva - Forrás: hirado.hu

  2012.02.22. 06:05

Tűzpiros tűsarkúban karneválozott a latin díva

Forrás: hirado.hu/hellomagazine.com 

 

A díva büszkén vállalja, hogy ereiben latin vér pezseg, fantasztikus külsejével és tánctudásával pedig bármelyik szambakirálynővel felveszi a versenyt.

 

Jennifer Lopez vérbeli latin dívaként teljesesen odavan a riói karneválért és a szambáért.

Ezt csöppet sem titkolta, hiszen 24 éves lovagjával Casper Smarttal egy VIP-páholyból bulizta végig a parádét és szemmel láthatóan alig fért a bőrébe.

Az énekesnő egy sörgyártó cég vendégeként vett részt az eseményen, amelynek tiszteletére tűzpiros szűk nadrágba és pólóba bújt, amit ugyanilyen színű tűsarkúval egészített ki.

J.Lo ezeken a hihetetlen magas sarkokon táncolt és ujjongott a karneválon, lovagja pedig elragadtatással figyelte hol a szambakirálynőket, hol 42 éves kedvesét, aki simán felvette velük a versenyt.

Majdnem Spice-lány lett belőle: ma már alig tud megszólalni

  2012.02.09. 08:20

Majdnem Spice-lány lett belőle: ma már alig tud megszólalni

Forrás: hirado.hu/mti | 2012. február 08. szerda 13:48 |
 
Négy évvel ezelőtt kezdődött minden. Lianne beszédhangja eleinte csak fátyolos volt. Ma már retteg, ha meg kell szólalnia. Az éneklés viszont azóta is remekül megy.
 

A 41 éves brit nő igen ritka betegségben szenved. Lianne Morgannek idegi alapú krónikus görcs bénítja beszédét, csak nagyon rekedt krákogást képes hallatni. Az énekléssel viszont nincs gondja, tökéletesen megy neki, annyira, hogy énektanárként dolgozik.

Történetét tovább "fűszerezi", hogy kis híján ő lett az egyik Spice Girl: 23 évesen jelentkezett arra az újsághirdetésre, amely a későbbi sikercsapatot toborozta, és több száz jelentkezőt utasított maga mögé. A legutolsó körben esett ki, de nem énektudása, hanem a menedzserek meglátása szerint, mivel ők kicsit túlkorosnak találták Morgant.

A nő beszédbetegsége első tüneteit négy évvel ezelőtt fedezte fel magán, hangja kezdett fátyolos lenni, ha beszélt. Énekelni viszont töretlenül tudott. Akkoriban rendkívül feszült időszakot ért meg, apja súlyos beteg volt, és ez játszhatta a főszerepet az idegi alapú kór kialakulásában. A 4 év alatt beszéde egyre "halkult", hangja mind gyengébbé vált.

"Nem tudom, hogy mikor némulok el teljesen, rémálom egy telefonbeszélgetés" - idézte a The Sun című brit lap az asszonyt, aki legalább énekelve szót tud váltani férjével, és 5 és 9 éves gyermekeivel.

Forrás: hirado.hu/mti

Tűsarkúban és miniruhában vágott neki a hóesésnek a modell - Forrás: hirado.hu

  2012.02.06. 13:37

Tűsarkúban és miniruhában vágott neki a hóesésnek a modell

Forrás: hirado.hu/dailymail.co.uk | 2012. február 06. hétfő 09:16 |

Míg az egész ország bezárkózott az ítéletidőben, addig a gyönyörű modell dacolt a farkasordító hideggel. A legelszántavbb parti lányokat még az ítéletidő sem tudja megállítani - ez már biztos!

Maria Fowler modell és barátai a loughtoni éjszakában gyűltek össze, a Nu Bar nevű éjszaki szórakozóhelyen. Maria már a belépésével is meglepte ismerőseit: a farkasordító hideg ellenére még kabátot sem vett fel miniruhája fölé, a harisnya is hiányzott, a havas utcákra jó érzékkel megválasztott tűsarkű cipőjéről nem is beszélve.

Fontos alkalomnak szánta ezt az éjszakát a modell: ugyanis új frizurával, új körömlakkal, új ruhával és új cipővel rukkolt ki. Már pedig ezt véletlenül sem bújtathatta kabát alá!
 
Maria Fowler brit modell
(fotó: Europress)
 
A buli hajnali kettőig tartott, ekkor Maria megpróbálta elhagyni a szórakozóhelyet. Csakhogy amíg autóját elérte néhány leszúrt Rittbergert is megejthetett volna, ha egy erős férfikéz idejében el nem kapja.

Majdhogynem burleszkfilmbe illő jelenetek váltogatták egymást: Maria óriási terpeszbe szétcsúszott lábbal, Maria riadt tekintete a miniruha harisnya nélkül és a rettenetese hideg összefüggésében,

Maria tűsarkújában csúszkál a bokáig érő hóban...Nos, az ismert brit modellre a legrosszabb szándékkal sem mondhatjuk, hogy ne áldozná fel magát a divatért. 
 
Forrás: hirado.hu

Elképesztő: 18 év után újra itt az ABBA - Forrás: hirado.hu

  2012.01.28. 10:02
    2012.01.28. 09:31

 

Elképesztő: 18 év után újra itt az ABBA

Forrás: hirado.hu/cnn.com | 2012. január 28. szombat 08:40 |

 

Évek óta folyik találgatás, hogy a világhírű svéd pop együttes vajon visszatér-e. Áprilisban Új lemezük olyan meglepetést tartogat, amelyről már ők maguk is majdnem elfeledkeztek.

Zenei ízlés kérdésében véletlenül se vesszünk össze senkivel, de azért nem árt felidézni, hogy a 70-es, 80-as évek fordulóján mi vajon melyik tárborba tartoztunk. Vajon a "Brown girl in the ring" című örökzöld BoneyM nótát szajkóztuk, felváltva a Rasputinnal vagy éppen a Mamma Miát az Abbától.


Utóbbi rajongók számára az egykori ABBA most egy igen jó hírrel kedveskedik: 18 év után, idén április 23-án újra megjelentetik a "The Visitors" című utolsó nagylemezüket. Ez persze önmagában még nem lenne kuriózum - talán csak a fanatikus gyűjtőknek -, de szerencsére egy igen kellemes meglepetést is csatoltak az új lemezhez. Előkeveredett ugyanis egy, még sosem hallott Abba nóta, amely a From a Twinkling Star to a Passing Angel címet kapta. A dalt, a többivel együtt még 1981-ben rögzítették, de végül kimaradt az akkor megjelenő lemezről.


Abba együttes

(Fotó: MTI Fotó/CP) 

 

Az együttes legutóbb egyébként 18 évvel ezelőtt, 1994-ben jelentette meg néhány korábban nem hallott dalukat a Thank You For The Music című díszdobozos kiadványukban, azóta semmilyen új, vagy korábban nem hallott anyag nem jelent meg tőlük. A The Visitors újrakiadásához egyébként egy CD-nyi bónuszfelvételt csatolnak, és kiegészítik a csomagot egy ritkán látható videofelvételeket tartalmazó DVD-vel is. Arról, hogy újra összeáll-e a banda - egyelőre nincs újabb hír, csak annyi, amit néhány évvel ezelőtt Benny Andersson leszögezett: úgy szeretnének megmaradni rajongóik emlékezetében, ahogy annak idején megismerték őket...

 

Tom Cruise vitte a karácsonyi bevételt - Forrás: hirado.hu

  2011.12.27. 15:38

Tom Cruise vitte a karácsonyi bevételt

Forrás: MTI | 2011. december 27. kedd 
 

A Mission Impossible negyedik része most már 79 millió dolláros összbevételnél jár az amerikai és a kanadai mozikban.

Könnyedén maga mögé utasította vetélytársait az észak-amerikai mozik jegypénztárainál Tom Cruise a Mission: Impossible - Fantom protokoll című filmjével, amely 46 millió dolláros bevételével újra nyerőformába lendítette az utóbbi időszakban bukásokkal küszködő akciósztárt.

A Mission Impossible negyedik része most már 79 millió dolláros összbevételnél jár az amerikai és a kanadai mozikban. A Paramount Pictures filmje két hétvége alatt érte el ezt az összeget.

A kémkaland nemzetközi vizeken is sikert aratott, vasárnap 140 millió dollárnál járt. Az alkotást 145 milliós költségvetésből készítették. A Fantom protokoll a különböző kritikákat összesítő Rottentomatoes.com oldalon 94 százalékot kapott.

Tom Cruise számára jókor jött a siker, a filmcsillagnak az utóbbi években inkább bukásokban, semmint sikerekben volt része. Mind a Kéjjel-nappal, mind pedig a Valkűr rossz eredményeket ért el, a Fantom protokoll révén azonban a 49 éves híresség újra a box-office élére került.

Tom Cruise Dubaiban

A karácsonyi hétvége második legjobbja korábbi idők hőse, Sherlock Holmes lett, az angol detektív - Robert Downey Jr. megformálásában - és társa, Watson - akit Jude Law alakít - 31,8 millió dollárt keresett a Warner Bros. stúdiónak.

A harmadik helyet az Alvin és a mókusok legújabb kalandja érdemelte ki 20 millió dollárral, épp csak megelőzve A tetovált lány című krimi új filmfeldolgozását. A Daniel Craig főszereplésével készült thriller 19,4 milliót keresett, a film jelenleg 27,7 millió dolláros összbevétellel jár, ami a Sony szerint jó kezdet.

A box-office nyomon követésével foglalkozó Hollywood.com szerint a péntektől hétfő estig tartó négy nap alatt a top 12 filmre összesen 114 millió dollár értékben váltottak jegyet Észak-Amerikában, ez 15 százalékkal elmarad a tavalyi karácsonyi hétvége bevételeitől.

A honlap becslései szerint a 2011-es összbevétel 10,1 milliárd dollár lesz az év végére, ez 4,45 százalékkal kevesebb a 2010-es év jegyeladásainál. A nézőszám öt százalékkal alacsonyabb a tavalyinál, a jegyárak viszont a 2010-es 7 dollár 89 centről 7 dollár 96 centre drágultak.

Forrás: hirado.hu

47 évesen ledobta minden ruháját a világ legszebb nője - Forrás: hirado.hu

  2011.12.19. 06:23

47 évesen ledobta minden ruháját a világ legszebb nője

Forrás: The Sun 
 

Nem félek a meztelenkedéstől, ez számomra természetes – nyilatkozta korábban a színésznő.

Az idén 47 éves Monica Bellucci még most is gyönyörűen néz ki, melyet bátran meg is mutat legutóbb készült filmjében. A Un été brûlant (Forró nyár) című alkotásban látható meztelen jelenetet hat héttel második gyermeke születése után forgatták. A fotót itt nézheti meg.
Monica Bellucci

A világsztár gyermeke születéséről tavaly egy meztelen címlappal is megemlékezett, mely a Vanity Fair májusi számában közöltek.

Monica Bellucci 1996-ban ismerte meg jelenlegi férjét Vincent Cassel francia színészt. Házasságukból két kislány született, a most hétéves Deva és a legkisebb Léonie.

Forrás:hirado.hu

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Ajánljuk figyelmébe a további weblapokat: www.ercsifestok-boltja.gportal.hu , www.top-rongy.gportal.hu, www.ercsipolgarok.gportal.hu, www.ercsibazar.hupont.hu, www.savanyuret.hupont.hu

A weblapot készítette adományként Ercsi városának és felügyeli:

Ercsi Polgárok Egyesülete

Kugler Mihály

Mobil: 06-30/338-3006

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG