A MI HETILAPUNK
A MI HETILAPUNK
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2011-07-21
 
Menü
 
Külföld
 
Divatmagazin
 
Ercsi virágai
 
Tudomány
 
Irodalom
 
Ezoteria
 
nyitózene
 
Ajánlott Weboldalak
 
Egyházak Honlapjai
 
Ercsi üzletek Weboldalai
 
Sztár hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Lassan már vicc: újabb DNS-tesztet kérnek a fiatal sztártól - Forrás: hirado.hu

  2011.11.26. 15:48

Lassan már vicc: újabb DNS-tesztet kérnek a fiatal sztártól

Forrás: hirado.hu/thehollywoodgossip.com | 2011. november 25. péntek 15:40 |
 

Alig egy hete, hogy az apasággal megvádolt sztár saját akaratából ment el egy DNS vizsgálatra. Most "ellenfele" ügyvédje újabb tesztet kér.

Justin Bieber pontot akart tenni a kínos ügy végére.
Mariah Yeater négy hónappal ezelőtt adott életet gyermekének, akinek - állítása szerint - a fiatal sztár az édesapja.
Bieber az első pillanattól kezdve tagadta a történetet, leginkább a mosdóban történt szexuális erőszakot, de azt mondta, szívesen áll az apasági teszt elé, neki ugyanis nincs takargatnivalója.

Ez volt az a pillanat, amikor a fiatal nő - ügyvédei tanácsára - visszakozott, s elállt szándékától. De addigra már Bieber ügyvédei lendültek támadásba, a színész múlt héten pénteken DNS vizsgálaton vett részt. A labdát tehát felütötték, s most Yeater kisbabájától kellett volna mintát venni.

Justin Bieber kanadai énekes Bambi-díjával a németországi Wiesbadenben. A Bambi-díj a Burda német médiacsoport kitüntetése a szórakoztatóipar, a politika, a gazdaság, a sport és a kultúra területén - Fotó: MTI/EPA/Frank Rumpenhorst
Egy hét telt el, s amire senki nem számított, Yeater ügyvédei újabb csavarral álltak elő. Nem fogadják el ugyanis, hogy Bieber mintája valódi lenne,

"Biztosnak kell abban lennünk, hogy a minta valódi, és nem mástól származik, vagy hogy nem manipulálták azt! - mondták az ügyvédek. Szerintük ezért egy független szakértőnek kellene megvizsgálnia, de még jobb lenne, ha Bieber újabb DNS-teszten venne részt.

Nos, úgy tűnik, ennek a történetnek se eleje, se vége, s valószínű Yeater ügyvédei hosszas töprengés után most arra játszanak, hogy Bieber egyszerűen belefárad a harcba, és feladja.
Csakhogy itt ennél jóval többről van szó, a folytatást pedig majd meglátjuk...

Forrás: hirado.hu

A tehetségkutató győztesének milliós háza: a sztár kitárta ajtaját - Forrás: hirado.hu

  2011.11.26. 15:42

A tehetségkutató győztesének milliós háza: a sztár kitárta ajtaját

Forrás: hirado.hu/dailymail.co.uk | 2011. november 26. szombat 12:10 |

 

Luxus házat vásárolt magának a tehetségkutató verseny egykori győztese. De nem távolodott el attól a világtól, melyben eddig élt. Nem szédítette meg a siker.

 

Susan Boyle, a brit tehetségkutató verseny (Britain's got talent) eddigi történetének leghíresebb, egy csapásra világhírűvé vált győztesét úgy tűnik nem változtatta meg a siker.

A ház, amelynek ajtaját most kitárta a sajtó előtt - való igaz minden ízében luxus ház, hiszen majd 112 millió forintnak megfelelő összegbe került az öt hálószobás ingatlan, amely a skóciai Blackburnben található. 

Az egyedül élő Boyle azonban kizárólag családja és barátai miatt gondolta úgy, hogy ekkora házra szüksége lehet, őket szeretné kényeztetni, és minél többször vendégül látni.

A fotó itt tekinthető meg.


SuBo (így hívják ismerősei) nem is akart eltávolodni attól a résztől ahol felnőtt, legkevésbé ismerőseitől, szomszédjaitól, ezért új házát - régi, bérlakása közelében építtette.

Miss Boyle egyébiránt a The Big Issue magazin munkatársát látta vendégül házában - egy kellemes teázásra. A sztár erre az alkalomra elegáns fekete kisestélyit öltött, kisminkelte magát, körmét sötét színűre festette.

Leginkább azt a szobát kedveli, ahol zongorája áll. A nappali ablakai a vidéki skót város legszebb részére nyílnak. Ez a szoba emlékezteti leginkább azokra az évekre, amikor csak titkon álmodozott arról, hogy egyszer valóságos színpadra állhat. S hogy ezek a színpadok a világ leghíresebb hangversenytermei lesznek majd - minden képzeletét felülmúlta. A zongorán családja fényképei, és legújabb lemezének borítója áll - utóbbi 14 millió példányban kelt el eddig.

De Boyle szerencsére mindeközben alig változott. Barátai ma is úgy tartják, hihetetlen szerencséje - bár nem túl korán érkezett Boyle életébe - mindannyiuk számára szerencse. A világ egy isteni tehetséggel lett gazdagabb, ők pedig élvezhetik Susan sikereit - mostantól már az új ház vendégeiként is.

Forrás: hirado.hu

Mindenki ezeket bámulta: a színésznő büszke intim képeire - Forrás: hirado.hu

  2011.11.03. 11:08

Mindenki ezeket bámulta: a színésznő büszke intim képeire

Forrás: hirado.hu/femalefirst.co.uk | 2011. november 03. csütörtök 06:01 |

A színésznő szerint nincs semmi rossz abban, hogy meztelen fotók készültek róla – bár megdöbbent, mikor a képek nyilvánosságra kerültek.

A 26 éves Johansson – aki múlt decemberben vált el Ryan Reynoldstól – férje számára készítette a képeket, ám hackereknek köszönhetően az egész világ megcsodálhatta idomait az interneten.

Scarlett Johansson

A szépséges sztár nem örült, mikor nyilvánosságra kerültek a képek, ugyanakkor meg van elégedve azzal, ahogy kinéz. „A fotók a férjemnek készültek, három évvel ezelőtt. Szerintem semmi rossz nincs ebben. Ez nem ugyanaz, mintha pornót forgattam volna.”

Forrás: hirado.hu

Fiával érkezett Ausztriába a hollywoodi sztár - Forrás:Hirado.hu

  2011.10.09. 07:10

Fiával érkezett Ausztriába a hollywoodi sztár

Forrás: hirado.hu/MTI | 2011. október 08. szombat 15:20 |
 
Ausztriába látogatott Arnold Schwarzenegger, és ünnepélyesen felavatta a szülőházában berendezett múzeumot.
 
A kiállítást már három hónapja megnyitották az érdeklődők előtt, de pénteken "Arnie" jelenlétében ünnepélyesen is felavatták. Az épület előtt érdeklődők és újságírók tömege fogadta Schwarzeneggert, de az esős idő miatt az ünnepséget - és a beszédeket is - a tervezettnél rövidebbre fogták.

Arnold Schwarzenegger

"Számomra " Ez a múzeum az akarat szimbóluma, azt jelképezi, hogy mindenkinek van egy esélye az életben" - mondta a Stájerországból származó világhírű hollywoodi színész, Kalifornia volt kormányzója. Schwarzenegger a köszöntők után leleplezte saját, életnagyságúnál is magasabb bronzszobrát.

 

Arnold Schwarzenegger

Az osztrák származású híresség előző nap érkezett meg magánrepülőgépével Grazba. A szülőhazájában tett látogatásra elkísérte legidősebb fia, Patrick is.
Arnold Schwarzenegger 1947-ben született. Gyermekkorát a Graz melletti Thalban töltötte. Fiatalon, testépítő bajnokként elért sikerek után az Egyesült Államokba költözött és filmszínészként világhírre tett szert. 2003-tól 2011 januárjáig Kalifornia amerikai szövetségi állam kormányzója volt. 2010-ben kiderült, hogy van egy házasságon kívül született tízéves fia. Néhány hónappal ezután ő és felesége, Maria Shriver különváltak egymástól.

Az első három hónapban ötezren voltak kíváncsiak a thali Schwarzenegger-múzeumra.

John Lennon születésnapján nősül meg harmadszor Paul McCartney

  2011.10.09. 06:49

John Lennon születésnapján nősül meg harmadszor Paul McCartney

Forrás: MTI | 2011. október 08. szombat 16:48 |

A ceremónián alig 30 vendég lesz jelen, és az esküvőt ugyancsak szerény fogadás követi McCartney londoni villájának kertjében.

Vasárnap veszi feleségül amerikai menyasszonyát Sir Paul McCartney.

A Beatles 69 éves egykori basszusgitárosa és dalszerzője szombati brit lapértesülések szerint szerény körülmények közepette, alig néhány tucat meghívott vendég jelenlétében mondja ki a boldogító igent 51 esztendős New York-i kedvesének Londonban.

"Macca" és Nancy Shevell románcát 2007-ben fedezte fel a bulvársajtó, és a kapcsolat azóta "hivatalossá" vált az idén májusban bejelentett eljegyzéssel.

A Daily Mirror című brit bulvárlap szombati beszámolója szerint Sir Paul és menyasszonya a londoni Westminster kerület tanácsának anyakönyvi hivatalában házasodik össze.

A volt Beatles-gitáros harmadszor nősül. Első feleségével, a szintén amerikai Linda Eastman fotóssal 1969-ben házasodott össze - ugyancsak a westminsteri tanács házasságkötő termében -, ám Linda 1998-ban rákban elhunyt.
McCartney 2002-ben Heather Mills exmodellnek esküdött "örök" hűséget, de az Írországban tartott világraszóló menyegzőt - amelynek hétszáz vendége még tűzijátékban is gyönyörködhetett - alig hat év múlva zajos botrányokkal kísért válás követte.

Ez a kaland sokba került McCartneynak: Heather 24,3 millió fonttal (8 milliárd forinttal) távozott; igaz, eredetileg 125 millió fontot követelt férje hivatalosan 400 millió fontban (135 milliárd forintban) megállapított vagyonából.

A Mirror bennfentes forrásai szerint azonban a vasárnapi esküvőn Sir Paul és Heather Mills hétéves kislánya, Beatrice lesz a nyoszolyólány. A lapnak nyilatkozó jól értesültek elmondták azt is, hogy a pár "meglehetősen látványos" esküvői tortát választott, ám rendeltek egy kisebb csokoládétortát is az ifjabb vendégek számára.

Az esküvő utáni fogadás menüjén - amelyet Sir Paul és Linda 40 éves divattervező leánya, Stella állított össze - kizárólag vegetáriánus és zömmel organikus fogások szerepelnek.

A Daily Mirror forrásai szerint McCartney "azzal fenyegetőzik", hogy a fogadáson előveszi gitárját és elénekel néhány dalt új felesége tiszteletére.

A menyegző jól látható előkészületei már javában zajlanak: az exkluzív észak-londoni St. JohnÍs Wood városnegyedben emelkedő McCartney-villához egymás után érkeznek az ételeket és egyéb partikellékeket szállító cégek járművei, és megérkezett a kerti fogadáshoz rendelt nagy sátor is.

A vasárnapi esküvő időpontját a pár úgy választotta ki, hogy a dátum egybeessen a Beatles másik egykori frontembere, a New Yorkban 1980-ban meggyilkolt John Lennon 71. születésnapjával.

Forrás: hirado.hu

Lányszívek törhetnek össze: fülig szerelmes a varázslótanonc - Forrás: hirado.hu

  2011.08.22. 07:59

Lányszívek törhetnek össze: fülig szerelmes a varázslótanonc

Forrás: The Sun | 2011. augusztus 20. szombat 14:56 |
 

A Harry Pottert megformáló Daniel Radcliffe leánykérésen töri a fejét.

 
A népszerű brit színész, Daniel Radcliffe ezekben a napokban ahhoz szeretne magának elég erőt varázsolni, hogy megkérje titkos barátnője, a 22 éves Rosanne Coker kezét.

A napokban fény derült ugyanis a két fiatal évek óta tartó titkos kapcsolatára. Egy jó barát ennek kapcsán elárulta: „Megőrülnek egymásért. Dan feleségül akarja venni a lányt.”

Daniel Radcliffe brit színésznő érkezik a Harry Potter sorozat utolsó, Harry Potter és a halál ereklyéi című befejező részének premierjére a londoni Trafalgar téren. Fotó: MTI/EPA/Daniel Deme
A Daniel és Rosanne az egyik Harry Potter epizód forgatásakor találkozott egymással.

A The Sun tudni véli, a film producerei korábban aggódtak amiatt, hogy egy szerelmi kapcsolat tönkretenné az iskolás varázsló körül kialakult képet, és arra kérték a színészt, tartsa titokban kapcsolatát. De a színész nemrég elszólta magát: "Nagyon szerelmes vagyok"- mondta.

Úgy fényképezték Pippát, ahogy már régen mindenki várta

  2011.08.13. 17:36

Úgy fényképezték Pippát, ahogy már régen mindenki várta

Forrás: Bors | 2011. augusztus 13. szombat 16:56 |
 

Már Dunát, sőt Temzét lehetne rekeszteni a hirtelen csillaggá vált hölgyről, de most mégis olyan képet készítettek róla, ami világszerte megrengette a sajtót.

 

Gyakorlatilag nem volt lap, amelyik ne közölte volna a királyi esküvőn készült fotót, melyen Pippa formás hátsója volt totál plánban. Azóta sajnálatosan kevés kép készült ebből a szögből.

Most azonban egy londoni sétáján követték a lesifotósok Pippát és a megfelelő pillanatban sikerült ismét tökéletes pózban megörökíteni a neves popót. Mikor éppen, hogy is lehet mondani: művészien előrehajolt.

 

 

Pippa

A Bors cikke is a világszerte nagy sikert aratott fotót hozta.

Forrás: hirado.hu

Birkózónő George Clooney legújabb hódítása

  2011.08.08. 07:12

Birkózónő George Clooney legújabb hódítása

Forrás: ShowbizSpy | 2011. augusztus 05. péntek 14:54 |
 

Hollywood szívtiprója ezúttal egy bivalyerős szépségre vetette ki a hálóját.

Elisabetta Canalis olasz műsorvezetővel való szakítása után George Clooney egy kőkemény hölggyel vigasztalódik: a színész legújabb hódítása nem más, mint Stacy Kleiber egykori birkozónő.
 

Az újdonsült páros a minap Clooney Comói-tó partján álló villájába utazott romantikázni, s a kettesben töltött minivakáció alatt a 31 éves Kleiber - aki sportmúltja mellett színésznőként és a Dancing With The Stars showműsor egyik szereplőjeként is ismert - röviden, ám de igen sokatmondóan azt írta Twitter oldalára: "A mennyekben érzem magam."

Stacy Kleiber

A sajtónak nyilatkozó barátok szerint azonban nem kell arra számítani, hogy Clooney és bivalyerős barátnője románca túl komolyra fordulna, mert bár mindketten nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, egyikük sem vágyik most egy komoly kapcsolatra.

George Clooney

"Sok közös barátjuk van, és ugyanazokban a körökben mozognak. George jól érzi magát Stacey-vel, de épp most lépett ki egy kétéves kapcsolatból, és még nem áll készen semmi komolyra. Ez a kis kaland a színtiszta szórakozásról szól" - fogalmazott a színész egyik közeli ismerőse.

73 éves bombázó: megmutatta testét Jane Fonda

  2011.08.06. 19:51

73 éves bombázó: megmutatta testét Jane Fonda

2011. augusztus 06. szombat 12:05 |
 

A legendás filmdíva egy merész, átlátszó ruhában pózol a Harper's Bazaar magazin legújabb számában.

 
Jane Fonda ismét bebizonyította: 70 felett sem lehetetlen bombázónak lenni.

A 73 éves filmdíva a Harper's Bazaar magazin legújabb számában egy merész, átlátszó ruhakölteményben pózol, s a lapnak adott interjúban kitér a szépséghez és a saját testéhez kötődő viszonyára is.

Jane Fonda a Harper

Fonda a magazin hasábjain őszintén vall arról, hogy egész fiatal korától küzdött súlyos önértékelési gondokkal és bulímiával, és elmúlt már 50, amikorra végre megtanulta elfogadni önmagát. "Kamaszkoromtól, azt mondanám, úgy az ötvenes éveimig soha nem voltam igazán elégedett. Sokáig tartott, amíg elfogadtam magam. Már negyven is elmúltam, és mint a bulímiásoknál lenni szokott, minél idősebb lettem, egyre csak romlott a helyzet" - mesélte a színésznő, aki az interjúban nem hallgatta el az sem: imádott édesapja, Henry Fonda ültette belé a folytonos szorongást külsejével kapcsolatban.

"Az apám arra tanított, hogy minden attól függ, hogyan nézek ki. Jó ember volt, és én megőrültem érte, de olyan üzeneteket táplált belém, amilyeneket egy apának nem szabadna: 'Ha nem nézel ki tökéletesen, nem fognak szeretni'" - mesélte a lapnak a színésznő, aki saját bevallása szerint mára békét kötött önmagával, és a mai napig is igyekszik csinosan, de az életkorához illően öltözködni. Legszebbnek a derekát és fenekét tartja, és igyeszik olyan ruhákat hordani, amik ezen testrészeit hangsúlyozzák, ellenben eltakarják a ráncait, amelyeket 73 éves kora ellenére is nehezen fogad el.

Forrás: hirado.hu

Boltokba kerül Pippa Middleton legendássá lett ruhája

  2011.08.06. 08:51

Boltokba kerül Pippa Middleton legendássá lett ruhája

Forrás: MTI | 2011. augusztus 05. péntek 19:04 |
 

A híres koszorúslányi ruha másolata szeptembertől 53 ezer forintnyi összegért lesz kapható a Debenhams lánc üzleteiben.

Korlátozott számban boltokba kerül Nagy-Britanniában annak a nagysikerű fehér ruhának a másolata, amelyet Pippa Middleton, Vilmos herceg nejének húga viselt az áprilisi menyegzőn a Westminster-apátságban.
 
Pippa Middleton a hercegi esküvőn
 
 

Az egyszerű szabású, mégis nagyon elegáns és előnyös ruha talán még a menyasszony viseleténél is nagyobb visszhangot váltott ki, és most bárki megvásárolhatja. Az eredetit - csakúgy mint az esküvői ruhát - Sarah Burton tervezte, ára 6,3 millió forintnak megfelelő összeg volt. A másolat viszont már 53 ezer forintnak megfelelő értékben elérhető lesz.

Pippa Middleton

A rafinált fehér viseletet a Debenhams lánc üzleteiben árulják szeptembertől, addig is előjegyzéssel lehet élni. Az áruház nagy érdeklődésre számít. Egyébként nemcsak az esküvőn látott ruhából, hanem Pippa Middleton fogadáson viselt smaragdszínű viseletéből is másolat készül.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Ajánljuk figyelmébe a további weblapokat: www.ercsifestok-boltja.gportal.hu , www.top-rongy.gportal.hu, www.ercsipolgarok.gportal.hu, www.ercsibazar.hupont.hu, www.savanyuret.hupont.hu

A weblapot készítette adományként Ercsi városának és felügyeli:

Ercsi Polgárok Egyesülete

Kugler Mihály

Mobil: 06-30/338-3006

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha