A MI HETILAPUNK
A MI HETILAPUNK
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2011-07-21
 
Menü
 
Külföld
 
Divatmagazin
 
Ercsi virágai
 
Tudomány
 
Irodalom
 
Ezoteria
 
nyitózene
 
Ajánlott Weboldalak
 
Egyházak Honlapjai
 
Ercsi üzletek Weboldalai
 
Horoszkópok

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

A Szűz, és az ő szerelme - napi horoszkóp

  2012.02.17. 08:24

A Szűz, és az ő szerelme - napi horoszkóp

Forrás: hirado.hu | 2012. február 17. péntek 06:36 |

 

A Kos akadályokba ütközik, de szerencsére kihívásként kezeli őket. A Bika ma igen szerencsés, az Oroszlán kivételesen türelmes.

 

Napi horoszkóp
2012. február 17. péntek


Kos (márc.20. – ápr.19.)

Karrierje, egzisztenciája területén rengeteg akadályba ütközik, ön azonban kihívásként kezeli őket. Ez üzleti szempontból rendkívül eredményessé teszi, de ha nem akar haragosokat szerezni, nem szabad keresztül gázolnia másokon. Legyen egy kissé gyengédebb, megértőbb környezetével. Barátai ismét izgalmas ötletekkel bombázzák: valósítsák is meg őket.

 

Bika (ápr.20. – máj.20.)

Barátai ma legtitkosabb vágyait is segítenek valóra váltani. Ha elakadt tervei megvalósításában vagy egyszerűen csak elbizonytalanodott, forduljon hozzájuk nyugodtan. Amennyiben utazni készül, a mai nap a legjobb az indulásra, de vizsgákon, nagyobb lélegzetű projektek, tanulmányok elkezdésében is szerencséje lehet.

 

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

Ha kivételesen betartja ígéreteit, nem késik el a randevúról, ma könnyen visszaszerezheti partnere bizalmát. Barátai is nagyobb megértéssel kezelik, ha tartja magát üzleti megállapodásaikhoz, rendezi adósságait. Befektetésekkel kapcsolatban is szerencsés, a birtokában levő bizalmas információkból tőkét tud kovácsolni.

 

Rák (jún.21. – júl.22.)

A közelmúlt feszültségei és a még mindig meglévő problémák ellenére arra a felismerésre jut, hogy mégiscsak partnerével tudja leginkább megvalósítani álmait. A közös tanulmányok, utazások is közelebb hozhatják önöket egymáshoz. Más tekintetben is szerencsés társulásokat köthet, eredményesen szerepel a nyilvánosság előtt, jogi ügyei sikeresen alakulnak.

 

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

Ha az elmúlt időszakban két végén égette a gyertyát, ma sokat tehet egészsége helyreállításáért. Szakmai tekintetben is nagyon eredményes: ma végre van türelme azokhoz a rutintevékenységekhez, melyektől máskor igyekszik megszabadulni. Tőzsdeügyletekhez és más befektetésekhez is jó szimata van, de a túl nagy kockázatokat kerülje.

 

Szűz (aug.23. – szept.22.)

Szerelmével újra közös nevezőre jut. Bár titokban még kissé marcangolja a féltékenység, ma akár hosszabb távra is békét köthetnek. Egy friss ismeretségből is lehet tartós kapcsolat: ebben az esetben sikerült olyan társat találnia, amilyenről már olyan régóta álmodozik. Alkotótevékenységben is sikeres, hobbija, gyerekei sok örömöt tartogatnak.

 

Mérleg (szept.23. – okt.22.)

Idejét az otthonával és a munkahelyével kapcsolatos teendők töltik ki. Ha családi vállalkozást működtet vagy hazulról dolgozik, ma nagyon hatékony lehet. Sajnos partnere továbbra is ingerlékeny, így ön figyelme is folyamatosan megoszlik. Engedélyezzen maguknak némi szórakozást, mozduljanak ki hazulról, így megelőzheti a perpatvart.

 

Skorpió (okt. 23. - nov. 21.)

Rendkívül hatékonyan intézi napi ügyeit: ha érzelmileg érintetté válik, képzelni sem lehetne önnél jobb előadót. Tárgyalásai, kisebb utazásai is eredményesen alakulnak, esetleg egy régóta esedékes szerződést is sikerül tető alá hozni. Magas energiaállapotának a titka, hogy szerelmével is teljes az egyetértés: akár friss a kapcsolat, akár régi, nem is kívánhatna jobbat.

 

Nyilas (nov. 22. – dec.21.)

Talán rokoni segédlettel, talán egy családi vállalkozásnak, örökségnek, sikeres ingatlanügyletnek köszönhetően ismét túl van a pénzügyi mélyponton. Sajnos nagy a kísértés is, hogy elszórakozza vagy valami, szokás szerint zseniális vállalkozásba forgassa. Pedig sokkal jobban tenné, ha hagyná kiforrni terveit: március közepén már új fejezetet kezdhet.

 

Bak (dec.22. – jan.20.)

Rendkívül hatékonyan képviseli álláspontját: szűkebb-tágabb környezetét teljesen elvarázsolja, vizsgákon, tárgyalásokon nagyon eredményesen szerepel. Amennyiben a reklámszakmában, médiában dolgozik, szintén nagy sikereket arat. Sajnos, az otthoni légkör még mindig robbanékony: kellemetlen meglepetések, konfliktusok osztják meg figyelmét.

 

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

Úgy tűnik, ma semmi és senki nem képes kizökkenteni nyugalmából, pedig szűkebb környezete alaposan kitesz magáért. Szomszédai, rokonai elképesztő ötletekkel keresik fel, úton – útfélen csodabogarakba botlik, különös híreket hall. Kiegyensúlyozottságát, valóságérzékét az üzleti életben is kamatoztathatja.

 

Halak (febr.19.- márc.19.)

Akárcsak az előző napokban, ma is érdemes megérzéseit követnie. Hosszabb távú terveit eredményesen valósíthatja meg barátaival, esetleg valamilyen ösztöndíjat pályáz meg, karitatív tevékenységet végez. Segítőkészsége nagyon dicséretes, ön aztán tudja, hogyan kell mások javát szolgálni, de ne hozzon erején felüli áldozatokat.

A Szűz és a romantika? - napi horoszkóp

  2011.10.09. 06:57

A Szűz és a romantika? - napi horoszkóp

Forrás: hirado.hu | 2011. október 08. szombat 06:20 |

Ma valahogy sok minden forog a munka és a pénz körül. Pedig szombat van, ezért a lazításra is jusson idő!

 

Kos (márc.20. – ápr.19.)

Amiket az előző napokban nagy erőfeszítésekkel sem sikerült elintézni, ma mintegy varázsütésre megoldódik. Sőt: minél kevésbé rámenős, annál biztosabb lehet az eredményekben. Bár ez nem túl izgalmas program az ön számára, kedvesét ma leginkább otthon, édeskettesben elköltött vacsorával csábíthatja el. Munkakapcsolataiban se vegyen fel minden kesztyűt.

Bika (ápr.20 – máj.20.)

Az otthoni puskaporos légkört barátai társasága oldja. Még jobb, ha szórakozni megy a társaságában, így összeköthetik a kellemeset a hasznossal, hiszen hosszabb távú tervekhez, tanulmányokhoz, utazásokhoz, jogi kérdések megoldásához is találhat támogatókat. A hirtelen hangulatváltozások azonban sok kárt is okozhatnak ugyanezeken a területeken.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

Tegye félre egy pillanatra a zűrös érzelmi ügyeket és szentelje a mai napot a hivatásával, egzisztenciájával kapcsolatos kérdéseknek. Előmeneteléhez bizalmas információinak is hasznát veszi, befektetésekkel, értékkezeléssel kapcsolatos témákkal szintén szerencséje lehet. Baráti kapcsolatai azonban még mindig robbanékonyak és még mindig a pénzügyek miatt.

Rák (jún.21. – júli 22.)

Nemcsak párkapcsolatában érdemes álmaira, megérzéseire támaszkodnia, hanem ezek többi társas viszonyát illetően is értékes útmutatásokat adhatnak. Szakmával, hivatással kapcsolatos kérdésekben is inkább rájuk hallgasson, semmint a külvilág elvárásaira. Ne engedje magát sürgetni, tegye csak a dolgát a saját stílusában és ritmusában.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

Minél jobban pörgetné a dolgokat, annál inkább kifulladnak energiái. Ha tovább akar jutni, először le kell higgadnia. Az empátia, türelmes odafigyelés munkájában is előrébb viszi mint ha az asztalt csapkodva próbálná rákényszeríteni akaratát a környezetére. Spontán ötleteit, késztetéseit sem szerencsés azon frissiben megvalósítania: érlelje őket pár napig.

Szűz (aug.23. –szept.22.)

Bármennyit huzakodtak is partnerével, a mai nap a megbocsátásé. Ne vesézzék tovább az ősrégi problémákat, inkább ajándékozzák meg egymást valami széppel és adják át magukat a romantikának. Egy közös utazás, tanfolyam, valamilyen önismereti foglalkozás még közelebb hozhatja egymáshoz önöket. Pénzügyei is kimozdulnak a holtpontról.

Mérleg (szept.23 – okt.22.)

Lelki egyensúlya helyrebillent, ami jó hatással van családi életére, szakmai ügyeire is. A kollégáival folytatott beszélgetések közben új munkalehetőségek is felmerülhetnek. Ha azonban nem akar felesleges kilókkal gyarapodni, ne fogyasszon közben túl sok ropogtatnivalót. Párkapcsolatában most is önnek kell engednie.

Skorpió (okt. 23. – nov. 21.)

Ki gondolná, hogy akár közvetlen környezetében is találkozhat az Igazival? Talán épp ő az új szomszédja? Vagy ugyanabban az áruházban szoktak vásárolni? Persze, ez nem túl izgalmas formája az ismerkedésnek, de a nagy kalandok gyakran egész hétköznapi módon kezdődnek. Munkahelyén tartózkodjon az impulzív megnyilvánulásoktól, testedzés közben legyen óvatos.

Nyilas (nov. 22. – dec.21.)

A mai nap nagy kalandja nem a külvilágban, hanem belső mélységeiben zajlik. Utazzon vissza képzeletben gyerekkorába, töprengjen el, mit szeretett volna akkoriban, és mi valósult meg ezekből a vágyakból. Meg fog lepődni, hogy sok, jelen helyzetében is hasznosítható kiindulópontot talál, néhány üzleti ötlete a szó szoros értelmében kincset érhet.

Bak (dec.22. – jan.20.)

Ne hagyja, hogy nyughatatlan hozzátartozói kibillentsék lelki egyensúlyából. Vesse magát napi teendőibe: kisebb-nagyobb utazások, papírmunka, tanulmányok, tárgyalások, vizsgák során egyaránt hasznát veszi megérzéseinek és kreativitásának. Szerződések megkötésében, publikációs és- marketing tevékenységekben is szerencsés lehet.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

Ha nem is lesz milliomos a mai nap folyamán, bevásárláskor, üzleti tárgyalások lebonyolításában igen sikeres lehet. Kukkantson be kedvenc antikváriumába, nézzen szét egy túrkálóban, bizományiban és jobbnál jobb alkalmi vételekre tehet szert. Közlekedés közben azonban legyen óvatos, ismerőseit, szomszédait ne fárassza hóbortos ötletekkel.

Halak (febr.19. - márc.19.)

Megérzései az élet egészen praktikus, leghétköznapibb kérdéseiben is segítségére lehetnek: pl. hol vehetne magának a legkedvezőbb áron ízlésének megfelelő lábbelit, milyen üzletben vannak a legjobb akciók, hogyan tálalja ötleteit, hogy támogatókat találjon hozzájuk. Az anyagiakkal azonban legyen óvatos: az olcsó is lehet drága, ha két kézzel szórja a pénzt.

 

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Ajánljuk figyelmébe a további weblapokat: www.ercsifestok-boltja.gportal.hu , www.top-rongy.gportal.hu, www.ercsipolgarok.gportal.hu, www.ercsibazar.hupont.hu, www.savanyuret.hupont.hu

A weblapot készítette adományként Ercsi városának és felügyeli:

Ercsi Polgárok Egyesülete

Kugler Mihály

Mobil: 06-30/338-3006

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG