A MI HETILAPUNK
A MI HETILAPUNK
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2011-07-21
 
Menü
 
Külföld
 
Divatmagazin
 
Ercsi virágai
 
Tudomány
 
Irodalom
 
Ezoteria
 
nyitózene
 
Ajánlott Weboldalak
 
Egyházak Honlapjai
 
Ercsi üzletek Weboldalai
 
Hírek a nagyvilágból

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Igéző szemek: megmutatták magukat a szépségverseny résztvevői - Forrás: hirado.hu

  2011.08.29. 08:21

Igéző szemek: megmutatták magukat a szépségverseny résztvevői

Forrás: hirado.hu/EPA | 2011. augusztus 28. vasárnap 12:01 |
 

A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, leghíresebb és legnézettebb szépségversenye, melynek ezúttal Brazília ad otthont.

 
A Miss Universe 2011 szépségkirálynő választás indulói három hetet töltenek a brazil nagyvárosban, Sao Paulóban, mely során felkészülnek a szeptember 12-i nagy versenyre. A következő fotók egy lóversenyen készültek, ahová az előkészületek során látogattak el.

A képsorozat nem teljes: a versenyen Magyarországot Lipcsei Betta képviseli, ebben az összeállításban ő még nem szerepel. 

 

Elképesztő pillanatok: haláltánc egy gleccser felett - Forrás: hirado.hu

  2011.08.22. 08:05

Elképesztő pillanatok: haláltánc egy gleccser felett

Forrás: EPA | 2011. augusztus 21. vasárnap 13:25 |
 

Egy svájci artista rúd nélkül végigsétált egy gleccser felett működő felvonó kötélzetén.

 
Freddy Nock svájci kötéltáncos végigsétált a Zugspitze gleccser felvonójának kötélzetén a Garmisch-Partenkirchen csúcs közelében. Az összesen 995 méter hosszú táv és a 348 méter szintkülönbség megtételével Nock új rekordot akart felállítani a legmagasabban és leghosszabb távon rúd nélkül megtett kötélen egyensúlyozás kategóriájában.

Az artista ezzel a produkciójával az UNESCO rászoruló gyermekek számára biztosított oktatását támogatta.

A különös sétáról készült videós tudósítást itt nézheti meg!

 

Ő a legszebb maláj lány - Forrás: hirado.hu

  2011.08.22. 08:02

Ő a legszebb maláj lány

Forrás: EPA | 2011. augusztus 21. vasárnap 11:07 |

Chloe Chen Tien Nee nyerte meg Malajzia szépségversenyét.

 
Chloe Chen Tien Nee nyerte el a megtisztelő Miss Malajzia címet, így a fiatal lány képviselheti majd az országot a Londonban sorra kerülő 61. Miss World versenyen. 

A 27 milliós lélekszámú ország fővárosában, Kuala Lumpurban szombaton rendezték meg a szépségversenyt.

 

Kate Middleton rémesen sovány, és egyre fogy - Forrás: hirado.hu

  2011.08.22. 07:56

Kate Middleton rémesen sovány, és egyre fogy

Forrás: hirado.hu/femalefirst.co.uk | 2011. augusztus 21. vasárnap 18:19 |
 

Az anorexiával foglalkozó internetes oldalakon egyre többször merül fel a hercegnő neve. Mint lehetséges étkezési zavarokkal küzdő beteg...

 
Bár a királyi udvar cáfolni szeretné, miszerint Kate Middleton, Cambridge hercegnőjének látványos fogyása hátterében komoly problémák állnak, ő túlságosan is szem előtt van ahhoz, hogy ne tűnjön fel: egyre csak fogy. Fogyásával kapcsolatban pedig egyre több teória születik.


Míg áprilisban természetes jelenségként könyvelték el, hogy Katalin az esküvő miatti izgalmak hatására vesztett kilóiból, addig mostanra, négy hónappal a világraszóló esküvő után már kevésnek tűnik ez az indok.

Kate Middleton és Nicole Kidman a hollywoodi BATFA-gálán (2011.július)
Katalin mára pedig döbbenetesen sovány lett.

Míg a hercegnő tavaly - magasságához képest egészséges méretű 10-12-es (38-40-es) ruhákat, szoknyákat viselt, addig mára már elérte a kamaszlányok 4-es (34-es) méretét. Ruhatárát szinte teljesen ki kellett cserélni bő fél év leforgása alatt.

Ráadásul az anorexiával foglalkozó internetes oldalak egyre többször írnak arról, hogy Kate tipikus megjelenítője az anorexia előtti állapotnak, amelynek egyetlen magyarázata lehet: a hercegnő étkezési zavarokkal küzd.

A hercegnő szóvivője azonban így kommentálta Katalin vészes soványságát:
"El kell hinnünk, hogy az étkezési problémák hátterében valójában a vállalt tudatos életstílus áll és nem komoly mentális zavar!"

Viktória hercegnő királyi stílusa, álomruhái - Forrás: hirado.hu

  2011.08.22. 07:53

Viktória hercegnő királyi stílusa, álomruhái

2011. augusztus 22. hétfő 05:28 |
 

A gyönyörű svéd hercegnő áldott állapota miatt újra a figyelem középpontjába került. Igaz, eddig is ikon volt.

 
A svéd trónörökös csodálatos szépségét varázslatos mosolya teszi igazán csillogóvá. A friss kismama néhány évvel ezelőtt még inkább csak virágos ruhácskákat hordott. Mára azonban igazi stílusteremtővé vált.

Néhány évvel ezelőtt Viktória meglehetősen konzervatívan öltözködött, a klasszikus stílust annyira komolyan vette, mintha a régi Chaneljét vette volna elő. De időközben olyan divattervezők ruháit kezdte el hordani, mint Escada, vagy Matthew Williamson, a cipők esetében pedig Roger Vivierre esett a választása. Mostanában egyre többet mutat magából a díva; ába és a dekoltázsa egyre nagyobb hangsúlyt kap a hivatalos megjelenések alkalmával. Viktória kedvenc színe a pink és a lila, ami kitűnően hangsúlyozza szép arcát és gyönyörű alakját.

 

Ha Viktória hercegnő megjelenik, minden szem rászegeződik. A csinos hercegnő stílusváltását sokan szerelmi életével magyarázzák. Korábban a trónörökösnek számos egészségügyi problémája volt, ami alakján is látszott: anorexiában és bulimiában szenvedett. De Daniel Westlingben rátalált a szerelemre és megtalálta lelki békéjét is – írja Viktória életrajzában. A szerelem pedig beteljesült, és házasságkötésükkor is egy gyönyörű ruhakölteményt öltött magára hercegnő.

A trónörökös a svéd divattervező, Pdr Engsheden alkotta krémszínű mennyasszonyi ruhában jelent meg, hogy kimondja a boldogító igent. A hagyományoknak megfelelően a szerencsét hozó fátyol vagy uszály itt sem maradt el, ötméteres uszálya volt Viktóriának. Csokrában pedig Svédország nyári virágai pompáztak. Fején ugyanaz a diadém volt, melyet 34 évvel ezelőtt édesanyja, Szilvia királyné XVI. Károly Gusztáv királlyal kötött esküvőjén viselt a stockholmi dómban.  

Hogy Viktória milyen kismama-ruhákat ölt magára, azt még egyelőre nem tudni, de stílusán valószínűen nem fog változtatni, és a letisztult elegencia jellemzi az elkövetkezőkben is.

A parfümök királynőjének anyja náci kém volt?

  2011.08.17. 08:49

A parfümök királynőjének anyja náci kém volt?

Forrás: MTI | 2011. augusztus 17. szerda 08:37 |
 

Az ünnepelt francia divattervező egy megjelent életrajzi könyv szerint a II. világháború idején náci kém volt.

 
AdvertisementFrance Hal Vaughan újságíró, a kötet szerzője francia, angol, német és amerikai levéltárakban végzett kutatásokkal támasztja alá állítását. A Sleeping With the Enemy, Coco Chanel’s Secret War (Egy ágyban az ellenséggel, Coco Chanel titkos háborúja) című életrajzban azt írja, a francia divat nagyasszonyát 57 évesen, 1940-ben szervezte be az Abwehr, a náci hírszerzés. Ő volt az F-7124-es ügynök, fedőneve Westminster, vagyis korábbi szeretőjének és barátjának, Westminster hercegének neve volt.

Az Abwehr megbízásából indult 1941-ben spanyolországi küldetésre egy másik ügynökkel, Louis de Vaufreland báróval, azzal a céllal, hogy új embereket szervezzenek be. Szolgálatáért cserébe Coco Chanel azt remélte, hogy a németek szabadon engedik egyik táborukból André nevű unokaöccsét.

Coco Chanel

A divattervező akkoriban egy német tiszt és ügynök, Hans Gunther von Dincklage báró szeretője volt, viszonyuk hosszú ideig tartott a könyv szerint. A Spatznak becézett báró mutatta be Chanelt Louis de Vaufreland bárónak, a Gestapo korábbi marokkói ügynökének.

A divatkirálynő náci szeretőjének köszönhette, hogy Párizs német megszállása idején a Ritz szálló hetedik emeletén lakhatott. A luxushotel gyakori vendégei között volt Hermann Göring és Joseph Goebbels is. Coco Chanel 1944-ben Madridba költözött, ahol nagyobb összegeket kapott egy Gestapo-tiszttől.

Az életrajzi kötet szerzője arról is ír, miként próbálta meg Chanel náci kapcsolatait felhasználva megszerezni a Chanel parfüm feletti ellenőrzést, noha a márkában csak kis tulajdonrésze volt a Wertheimer fivérek mellett. A könyvben megelevenedik a divattervező rövid ideig tartó fogvatartása is, annak története, hogy letartóztatása után pár órával már szabad is volt barátja, Winston Churchill közbenjárására. Coco Chanel mindig tagadta, hogy együttműködött a nácikkal.

Forrás: hirado.hu

Hitlert ösztrogénnal is megpróbálták volna ártalmatlanná tenni

  2011.08.16. 08:12

Hitlert ösztrogénnal is megpróbálták volna ártalmatlanná tenni

A szövetségesek terve volt, hogy ösztrogént csempésznek Hitler ételébe, így nőiesebbé és kevésbé agresszívvá vált volna.

Ellenségei pokolgéppel és golyóval is megpróbálták ártalmatlanítani Adolf Hitlert, akit legújabb kutatások szerint a britek ösztrogénnal, azaz női nemi hormonnal akartak kevésbé agresszívvá tenni.

Briteknek dolgozó kémek elég közel juthattak a német háborús gépezetet irányító náci vezérhez, hogy hozzáférjenek ételéhez - vélekedett az összeesküvést feltáró Brian Ford történész, aki szerint a britek választása azért esett az ösztrogénra, mert íztelen, lassan és "körmönfontan" fejti ki hatását, vagyis Hitler ételkóstolói nem szúrták volna ki.

"A szövetségesek terve volt, hogy ösztrogént csempésznek Hitler ételébe, így nőiesebbé és kevésbé agresszívvá vált volna" - magyarázta a Cardiffi Egyetem munkatársa. Az ösztrogén-terv azonban csak egy volt a sok stratégia közül, amely a führer ellen irányult. A szövetségesek fontolgatták, hogy enyvvel és mérges kígyókkal is felveszik a harcot a német csapatok ellen - derült ki a titkosítás alól a közelmúltban feloldott dokumentumokból a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása szerint.

Forrás: hirszerzo.hu

Bőségesen telt idomú lányokat keres Görög Zita

  2011.08.13. 17:41

Bőségesen telt idomú lányokat keres Görög Zita

Forrás: Bors | 2011. augusztus 13. szombat 14:02 |
 

A gyönyörű exmodell saját ügynökséget alapított a plus size modellek részére. Zita most éppen a Sziget Fesztiválon toboroz.

A sztár szakítani akar azzal a szemlélettel, hogy csakis betegesen sovány, éhenkórász lányok lehessenek manökenek. Úgy gondolja, azok is lehetnek vonzóak, akiken néhány plusz kiló van, csak szép arányosan legyenek a párnák elosztva rajtuk.


Görög Zita

A nemzetközi divatzsargonban plus size modellnek nevezik azokat a lányokat, akik az átlagos manökeneknél kerekebb, nőiesebb testalkattal rendelkeznek. Zita jelenleg tulajdonostársával együtt rója a Sziget Fesztivál sétányait rója, hogy vonzó lányokat találjon, mondta el a Borsnak.

„Olyan teltebb formájú, de szép arcú lányokat keresek, akik azelőtt álmodni sem mertek volna ilyen típusú karrierről. Miután elbeszélgetek velük, készítek róluk néhány fotót, amit elküldök azoknak a külföldi ügynökségeknek, amelyekkel korábban én is dolgoztam. Ha érdeklődést mutatnak valaki iránt, akkor készítünk egy profi portfóliót az illetőről, és felkészítjük a munkára” – magyarázza a Megasztár egykori műsorvezetője.

Forrás: hirado.hu

Sorosból ötvenmillió dollárt húzna ki ex-barátnője

  2011.08.12. 13:31

Sorosból ötvenmillió dollárt húzna ki ex-barátnője

Forrás: MTI | 2011. augusztus 12. péntek 06:14 |
 

A 28 éves egykori brazil szappanoperasztár azért perli 81 éves volt barátját, mert az New York-i lakást ígért, de végül nem vett neki.

 
Advertisement

Ötvenmillió dollár kártérítést követel Soros Györgytől volt barátnője, egy 28 éves egykori brazil tévésorozat-színésznő, aki azt állítja, hogy a 81 éves milliárdos befektető drága New York-i lakásokat ígért neki, de csak hitegette.

Adriana Ferreyr csütörtökön Manhattanben, New York állam legfelsőbb bíróságán perelte be a magyar származású befektetőt. A hölgy azt állította, hogy Soros, akivel kapcsolata három és fél éven át tartott, kétszer is ígért neki drága ingatlant, de megszegte a szavát.

A nő szerint Soros először tavaly január elsején fogadkozott, hogy megvásárol számára egy 2 millió dolláros lakást, amely mindössze két utcasaroknyira van az otthonától. Ferreyr és Soros két hónappal később szakított, majd megint összejött. A kereset szerint befektető tavaly augusztusban azt mondta a brazil nőnek, hogy a lakást időközben egy újabb barátnőjének ajándékozta oda. Ferreyr az állítja, hogy összevitatkozott Sorossal, s ekkor az üzletember megpofozta, fojtogatni próbálta, földhöz vágott egy lámpát, amelynek szilánkjai úgy felsértették a lábát, hogy a sebet össze kellett varrni.

Soros György

A kapcsolat az incidens után is folytatódott. A pár a Francia Antillákon, Szent Bertalan-szigetén vakációzott, amikor Soros állítólag egy újabb lakást ajánlott fel Ferreyrnek, de ezt az ígéretét sem teljesítette. Adriana Ferreyr, aki jelenleg a New York-i Columbia Egyetemen hallgat közgazdaságtant, csalás, érzelmi stressz okozása és fizikai bántalmazás miatt követel kártérítést.

William Zabel, Soros György ügyvédje komolytalannak és megalapozatlannak nevezte a keresetet, és, mint mondta, arra fog törekedni, hogy a bíróság az utasítsa el. Zabel elismerte, hogy Soros rendszertelen, "nem kizárólagos" viszonyt folytatott a brazil hölggyel, aki szerinte hamis vádak alapján pénzt akar kipréselni a köztudottan igen gazdag ügyfeléből.

Az ügyvéd szerint a rendőrség kivizsgálta a 2010 augusztusi incidenst, és megállapította, hogy nem történt bántalmazás. Zabel szerint Soros "nem pofozta fel, nem fojtogatta" a nőt, és nem vágott hozzá egy lámpát.

A Forbes magazin márciusi számában 14,5 milliárd dollárra becsülte a pénteken 81-ik születésnapját ünneplő Soros György vagyonát.

Forrás: hirado.hu

Kihízta magát a világszépe versenyből Miss Mexikó

  2011.08.12. 13:28

Kihízta magát a világszépe versenyből Miss Mexikó

Forrás: MTI | 2011. augusztus 12. péntek 09:48 |
 

Hízás miatt megfosztották címétől Mexikó szépségkirálynőjét és nem vehet részt a novemberi világszépe versenyen.

 
Advertisement

A 19 éves Cynthia de la Vega áprilisban diadalmaskodott az esztétikai viadalon, ám mostanra a szervezők szerint túlzottan meghízott. A nő saját bevallása szerint is felszedett magára, ám csupán szűk 3 kilót. A szervezők szerint azonban ami sok, az sok és Vegának nincs kellő önfegyelme.

Miss Mexico 2009

"Egy szépségkirálynő edzése olyan, mint egy atlétáé. Vega kockázatos" - mondta Lupita Jones, a mexikói verseny elnöke, hozzátéve, hogy Vega egy udvarhölgyével, Gabriela Palacióval képviselteti magát Mexikó a novemberi világszépe versenyen - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: hirado.hu

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Ajánljuk figyelmébe a további weblapokat: www.ercsifestok-boltja.gportal.hu , www.top-rongy.gportal.hu, www.ercsipolgarok.gportal.hu, www.ercsibazar.hupont.hu, www.savanyuret.hupont.hu

A weblapot készítette adományként Ercsi városának és felügyeli:

Ercsi Polgárok Egyesülete

Kugler Mihály

Mobil: 06-30/338-3006

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha